OnZze mogelijkheden

OnZze mogelijkheden

 

Wat de gelegenheid ook is, gaan jullie trouwen, wil je een zakelijke lunch, vergadering, receptie of ander feest organiseren. Wij kunnen jullie hierbij helpen.

 

Graag bespreken we in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek jullie wensen en gaan we kijken naar de mogelijkheden. We bespreken alles met jullie, we hebben bijvoorbeeld een uitgebreid drankassortiment en ook onze keuken heeft een ruime keuze aan gerechten, buffetten en hapjes. Voor inspiratie kun je alvast een kijkje nemen in de brochure van ons catering bedrijf Van Zoggel Catering. Ga je bijvoorbeeld voor een uitgebreid bestaand buffet of wil je liever zelf een buffet samenstellen.

Daarnaast hebben we ook nog de aankleding waarin wij een ruime keuze hebben, van klassiek tot modern, wij kunnen jullie veel bieden. Verder wordt er gekeken naar de muzikale invulling van jullie avond.

 

Wil je liever alleen een zaal bij ons huren en verder alles zelf regelen? Zelfs dat is mogelijk. Kortom, van volledig verzorgd tot alleen de zaal. ’t Pakhuyzz biedt mogelijkheden genoeg voor het perfecte feestje.

 

Ook kunnen wij koffietafels volledig en geheel naar wens verzorgen. Klik voor meer informatie hierover op de volgende link: informatie KoffietafelZz.

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en we plannen een geheel vrijblijvende afspraak met jullie in.

Geef een reactie