Proeven

Uit eigen keuken en slagerij
 
Onze koks zijn continu bezig met het selecteren van de mooiste, verantwoorde en lekkerste producten. Al deze producten worden ambachtelijk in eigen keuken en slagerij bereid, hierdoor ontstaan de lekkerste gerechtjes. Want kwaliteit zie je en proef je!
Onze menukaart wisselt regelmatig en hierbij spelen we vanzelfsprekend in op de seizoenen!

 
 


 
Kwaliteitsvlees van ‘t Woudse Land
 
In 2012 is Van Zoggel Catering begonnen  met een eigen runderfokkerij. Onze runderen zijn van het Belgisch Witblauw ras. Het vlees is heerlijk mals en heeft de befaamde fijne structuur. De dieren hebben een goed en vrij leven en er wordt met liefde voor gezorgd. Wij verwerken dit vlees op ambachtelijke wijze in onze eigen slagerij en rokerij van Van Zoggel Catering. Door deze manier van werken kunnen wij kwaliteit van het vlees in ons restaurant garanderen. Puur vlees en verrassende gerechtjes.