Letzz Meat

 

Letzz Meat!
Nieuw! Vanaf 1 mei in de kelder van ’t Pakhuyzz Letzz Meat!
Wilt u gezellig uit eten in Schijndel dan is ’t Pakhuyzz Letzz Meat echt iets voor u en uw gezelschap. Gezellig in onze vernieuwde zaal aan de grote bar of een gezellig tafeltje. Letzz Meat is dan ook bij uitstek de gelegenheid voor een kwalitatief hoogstaand, maar ook betaalbare middag of avondje uit met de vertrouwde kwaliteit van ’t Pakhuyzz en Van Zoggel catering. Letzz Meat is voor jong en oud, want diversiteit schept gezelligheid.
Wij serveren alleen maar verse producten met de nadruk op kwaliteitsvlees. Dit vlees komt van eigen weide het Woudse land en wordt op ambachtelijke wijze verwerkt in de slagerij van Van Zoggel catering. Onze Letzz Meat grill master bereidt uw vlees of vis geheel naar wens op een luxe houtskool BBQ, in onze open keuken zodat u met eigen ogen kunt zien wat de kok voor u maakt.
Er heerst een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit, daar gaan wij voor!

Uiteraard blijft ‘t Pakhuyzz als vanouds doorgaan met hun welbekende recept: ‘proeven en feesten’. Letzz Meat is een nieuw concept met extra restaurant in het bestaande pand van het vertrouwde Pakhuyzz.

Letzz Meat is geopend op zondag en gelegen aan Oude Steeg 2-4, Schijndel. Reserveren kan via (085) 043 2491. Kijk ook eens op www.letzzmeat.nl.

 

Geef een reactie